Tapas brunch

Slagterens gode brunch pølser

Sprødstegt bacon

 

Scrambled æg fra friske æg

Den Italiensk inspireret hjemmelavet tomatsuppe med et salsa twist  (små glas medfølger). Serveres varm!

Franske mini løgtærter

 

Italiensk inspireret pølsefad

 

Laksesalat med pasta, tomatpesto, rucola, tomater og æg

 

Ostefad med økologisk kornblomst, brie og en god skæreost

 

Frugt i mundrette stykker

 

Pandekager med sirup

 

Blandet mini wienerbrød heriblandt snegle, croissant, tebirkes og hjemmebagt muffins.

 

Hjemmebagt brød bestående af boller og rugbrød

(i skal selv sørge for smør)

 Kr. 175.- *

Vis mere

*Ved under 20 pers. tillægges gebyr på +10%

 

**Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes.

***Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.

Brunchen er redigeret den 30.4.2018

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering
 

Sådan gør du - Tapas Brunch

Ovnen indstilles på 180° i god tid. 

 

- Løgtærterne varmes i ovn i ca. 10 min.

- Pølser varmes i ovn i 8-10 min.

- Pandekagerne kan varmes med staniol i ovn i ca. 20 min.

 

OBS: Vi vil altid stærkt anbefale at checke om retterne er gennemvarme, da opvarmningstiden kan variere

Ring til os på: 55 77 84 20

Buffet køkkenet, Kongshøjvej 4, 4700 Næstved

  • Facebook Social Icon