Spansk Tapas Buffet

Salat nicoise med tun, grønne bønner, artiskokker, tomat, æg og grillede peberfrugter

 

Kæmperejer marineret med chili og hvidløg på årstidens salatbund

 

Serranoskinke med ananas, mango og melon i vaniliesirup

 

Kyllingebryst lagt på auberginekompot

pyntet med sofritostegte bananløg, chorizopølse og friske romarinstilke

 

Små spanske løgtærter med sofrito løg og gruyere 

 

Lakse duo på bund af babyspinat pyntet med røget marlin​

Små bagte kartofler med aiolidressing

 

Hjemmebagt brød

Kr. 180,-

Tilvalg: 

"Vælg en af de følgende retter til buffeten"

 

Helstegt lammekølle med youghurtdip 

/eller kalveculotte med hvidløg og græskarcreme

kr. 35,-

Dessert:

Tapas tallerken med flødebolle, pandekage 

med citronmousse og chokolade brownie

kr. 50,-

Vis mere

*Ved under 30 couv. tillægges gebyr på +10%

 

**Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes.

 

***Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et tillæg på 150,- kr. pr. ordre.

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

Sådan gør du - Spansk Tapas Buffet

Ovnen indstilles på 180° i god tid. 

 

-   Kyllingebryst varmes i ca. 20 min.

-   Små reje tærter varmes i ca. 10 min.

-   Små bagte kartofler varmes i ca. 15-20 min.

OBS: Vi vil altid stærkt anbefale at checke om retterne er gennemvarme, da opvarmningstiden kan variere

Ring til os på: 55 77 84 20

Buffet køkkenet, Kongshøjvej 4, 4700 Næstved

  • Facebook Social Icon