top of page

Spansk Tapas Buffet

Salat nicoise med tun, grønne bønner, artiskokker, tomat, æg og grillede peberfrugter

 

Kæmperejer marineret med chili og hvidløg på årstidens salatbund

 

Serranoskinke med ananas, mango og melon i vaniliesirup

 

Kyllingebryst lagt på auberginekompot

pyntet med sofritostegte bananløg, chorizopølse og friske romarinstilke

 

Små spanske løgtærter med sofrito løg og gruyere 

Små bagte kartofler med aiolidressing

Kr. 209,-*

Tilvalg: 

Du har mulighed for at tilføje følgende retter til buffeten

Til hovedret:

Koldt skåret kalvetykstegsfilet

kr. 38,-*

Til dessert:

Dagens kagetapas med 3 små enheder efter vores valg

Se den uddybede menu ved at

klikke på nedenstående knap:

 

kr. 75,-*

Hjemmebagt brød kan tilkøbes for 10 kr. pr. kuvert

Salat nicoise.jpeg
salat_med_kæmperejer.jpg
Desserttapas1.jpg

*Ved under 20 pers. tillægges gebyr på +10%

Varmevejledning kan findes ved at klikke på nedenstående ikon

bottom of page