Forårs-/påskefrokost
Menuen kan bestilles indtil 1. Maj.
Rimmet laks med syltet fennikel, wasabicreme og karse
Store marinerede rejer på bund af ris & grøntsager i små tern, f.eks: mango, papaya, gulerod, peberfrugt
Kyllingesalat med spinat pyntet med peanuts & cashewnødder hertil hjemmebagte butterdejs-bacon-twister
Hjemmelavet lun kalveleverpostej med cremede svampe og hjemmebagt rugbrød, hertil rødbedetern, cornichoner og syltede rødløg
Vitello Tonnato -den italienske klassiker – pyntet med oliven, kapers og citron
Forårssalat med quinoa, bagte auberginer, grillede peberfrugter, abrikoser/dadler, granatæblekerner, forårsløg, persille og grøn salat
Det sprøde element til salaten; hjemmebagt havre/rug chips
Hjemmebagt surdejsbrød
Dessert
Pistacie mazarinkage med mørk callebaut chokolade
Panna cotta med passionsfrugt curd
Sprød filodejsrulle med valnødder og kardemomme
Tilvalg:
Hjemmelavede frikadeller med tzatziki
Marinerede sild med 1/2 æg rugbrød
20,-
25,-
220,- pr. kuvert*
OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering
Tryk på ikonet, for at få varmevejledningen







