top of page

Forårs-/påskefrokost
Menuen kan bestilles indtil 1. Maj.

Rimmet laks med syltet fennikel, wasabicreme og karse

 

Store marinerede rejer på bund af ris & grøntsager i små tern, f.eks: mango, papaya, gulerod, peberfrugt

 

Kyllingesalat med spinat pyntet med peanuts & cashewnødder hertil hjemmebagte butterdejs-bacon-twister

 

Hjemmelavet lun kalveleverpostej med cremede svampe og hjemmebagt rugbrød, hertil rødbedetern, cornichoner og syltede rødløg

 

Vitello Tonnato -den italienske klassiker – pyntet med oliven, kapers og citron

 

Forårssalat med quinoa, bagte auberginer, grillede peberfrugter, abrikoser/dadler, granatæblekerner, forårsløg, persille og grøn salat

 

Det sprøde element til salaten; hjemmebagt havre/rug chips

 

Hjemmebagt surdejsbrød

Dessert

Pistacie mazarinkage med mørk callebaut chokolade

Panna cotta med passionsfrugt curd

Sprød filodejsrulle med valnødder og kardemomme

Tilvalg:

Hjemmelavede frikadeller med tzatziki

Marinerede sild med 1/2 æg rugbrød

20,-

25,-

220,- pr. kuvert*

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

Tryk på ikonet, for at få varmevejledningen

bottom of page