top of page

Forårs-/påskefrokost
 

Marinerede sild med karrycreme og rå løg

 

Æg med rejer og karse

 

Stor fiskefilet med remoulade og citron

 

Tarteletter med høns i asparges pyntet med krydderurter

 

Krydret dhal med røde linser og varme krydderier

 

Frilands nakkefilet af dansk Duroc gris 

 

Lun sellerisalat med sauteret selleri, sellerimos, syltet rødløg og bagte æbler

Let frisk påskesalat med bær og rabarber

 

Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød 

Kr. 225,-*

Vegetar: her erstattes alle "kød-delene" af et vegetar fad der består af et udvalg af følgende: bulgurbøffer, hummus, quinoadip, tortillas m/vegetar-spread, nøddesvampepostej, løgtærter. 

 

 

 

Tilvalg:

Hjemmelavede frikadeller med syltede sager

Citrontærte med brændt marengs

15,-

30,-

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

Varmevejledning til

Forårs- Påskefrokost 2024

bottom of page