Forårs-/påskebuffet
Menuen kan bestilles i marts, april og maj

Forret

Vælg mellem:

- Tartelet m. kylling og asparges

- Forårs-fiskeanretning på bund af salat med friske urter og citrus. Forretten er portionsanrettet og hjemmebagt brød medfølger.

Buffet

Vælg mellem følgende kødretter:

- Lam, gammeldags kyllingesteg på bund af sovs eller kalvekød.

Hvis I ønsker 2 kødretter, kan dette tilvælges for 20,- pr. kuv. Her er valgene således:

- Lam, gammeldags kyllingesteg på bund af sovs, kalvekød eller frikadeller

- Flødekartofler

- Salat af perlebyg med fintsnittet grønt, rucola, friske krydderurter og dressing m. æbleeddike, grov sennep og honning

- Let grøn salat med årstidens friske råvarer

- Ratatouille med squash, peberfrugt og tomat.

- Tzatziki med hvidløg og mynte

Brød kan tilvælges for 10,- pr. kuv.

 

Dessert

Vælg mellem:

- Rabarbertrifli m. knas i portionsglas

- Frisk citronfromage  i portionsglas

250,- pr. kuvert*

Flere billeder kommer snarest

Tryk på ikonet, for at få varmevejledningen

*Ved under 20 personer, tillægges et gebyr på 10%

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering