Forårs-/påskebuffet
Menuen kan bestilles i marts, april og maj
Forret
Vælg mellem:
- Tartelet m. kylling og asparges
- Forårs-fiskeanretning på bund af salat med friske urter og citrus. Forretten er portionsanrettet og hjemmebagt brød medfølger.
Buffet
Vælg mellem følgende kødretter:
- Lam, gammeldags kyllingesteg på bund af sovs eller kalvekød.
Hvis I ønsker 2 kødretter, kan dette tilvælges for 20,- pr. kuv. Her er valgene således:
- Lam, gammeldags kyllingesteg på bund af sovs, kalvekød eller frikadeller
- Flødekartofler
- Salat af perlebyg med fintsnittet grønt, rucola, friske krydderurter og dressing m. æbleeddike, grov sennep og honning
- Let grøn salat med årstidens friske råvarer
- Ratatouille med squash, peberfrugt og tomat.
- Tzatziki med hvidløg og mynte
Brød kan tilvælges for 10,- pr. kuv.
Dessert
Vælg mellem:
- Rabarbertrifli m. knas i portionsglas
- Frisk citronfromage i portionsglas
250,- pr. kuvert*


Flere billeder kommer snarest
Tryk på ikonet, for at få varmevejledningen
*Ved under 20 personer, tillægges et gebyr på 10%
OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering