Nytårsmenu 2021

4-retters menu

                                                     Bestem selv om den ene forret skal bruges som natmad.

         

 

Menu

Forret 1
Italiensk cremet tomatsuppe serveres med cremefraiche, årstidens urter og ristede græskarkerner. Hertil sprød bruschetta med hvidløg & salvie.

 

Forret 2
Laksedrøm i portionsglas (lige til at sætte på bordet).
Glasset består af laksemousse, varmrøget laks, marineret tigerreje og rogn. Er anrettet på fintsnittet salat, pyntet med citrus og urter. Hertil wasabidressing og kuvertbrød.

 

Hovedret
Oksemørbradbøf marineret med timian og urter serveret med små smørstegte kartofler, fransk løg-/porretærte m. gruyéreost , den gode rødvins-/svampesauce hertil vores populære vintersalat a la waldorf med granatkerner og nødder.

 

Dessert
Lækker dessert i flere dele
Pandekage m. fyld af frisk havtorn-/appelsinmousse, karamelliseret nøddebrud m. hvid chokolade, Gateau Marcel, havtornspuré, passionsfrugt og ananaskirsebær.

Ved fravalg af kød, kommer menuen til at koste

 
 

365,- pr. kuvert

250,-pr. kuvert

Ved bestillinger op til 10 personer, anretter vi i engangsservice (på nær forretten), så I ikke skal aflevere alt servicen tilbage. Hvis I ikke ønsker at returnere glassene fra forretten, kan I beholde dem for 10,- pr. glas.

Af hensyn til miljøet, er det ved bestillinger over 10 personer ikke længere muligt at få maden anrettet i engangsservice. Her kommer det i fade, lige til at sætte på bordet.

I år er det ikke muligt for os, at opfylde eventuelle ønsker om rettelser til menuen, som fx div. kosthensyn. Det er heller ikke muligt at vælge ting fra eller til i menuen.

Vigtig information inden I henter NYTÅRSMAD 2021:

Afhentning foregår igen i år via DRIVE-IN. Det er vores erfaring, at det både er hurtigere og mere coronasikkert.

Når I ankommer til Buffet Køkkenet, følger I bare pilene rundt til udleveringsstedet, hvor to medarbejdere vil stå klar for at udlevere jeres mad.

Inden afhentning kan I med fordel gå på vores hjemmeside hvor I finder en varme- og anrettevejledning lige til at printe ud.

Har I spørgsmål til denne kan de stilles på dagen til pigerne, der udleverer maden.

(Skulle I have behov for at komme ind i køkkenet bedes I bære mundbind)

Forret
Forret
press to zoom
Forret
Forret
press to zoom
Hovedret
Hovedret
press to zoom
Dessert
Dessert
press to zoom

Varme- og anrettevejledning findes ved at trykke på ikonet

OBS: Minimum 2 kuverter
 
Nytårsmenuen kan ikke bestilles til ½ pris til børn under 10 år.

Det er ikke muligt at bestille Bamsemenu d. 31.12.2021
 
Maden kan afhentes mellem 10 og 14.

OBS: Vi må nu melde udsolgt på Nytårsmenuen. Det er derfor ikke længere muligt at bestille menuen. Tak til alle der har bestilt, vi glæder os til at lave mad til jer!