Nytårsmenu 2019

Appetizer:

Kan serveres til dronningens nytårstale, eller som en ekstra lille forret eller mellemret.

  • 2 stk. Bruschetta med tomat/ost og kyllingelevermousse.

Forret:
  • Røget laks

  • Timbale med hvidvinsdampet laks på salat pyntet med citrus

  • Laksemousse

  • Safransauce på fløde og rødløg

  • Sprød filodejsrulle

  • Kuvertbrød

Hovedret:

  • Hel rosastegt oksemørbrad (ved små selskaber vil kødet være som bøffer)

  • Kartoffelroulade med grøn persillepesto

  • Salat med quinoa, limabønner, hjertesalat og radicchio maskeret med sennesdressing

  • Smagfuld tærte med løg og danske rodfrugter

  • Råsyltede tyttebær

  • Den gode nytårssauce med danske svampe

Dessert:

  • Gateau Marcel (god chokoladekage med chokolademousse på toppen)

  • Vanilje is med guf

  • Frisk passionsfrugt

  • Stikkelsbær kompot

Pris 355,-

Vegetar:
Ved bestilling af den vegetariske menu, fås hele den ovenstående menu,
dog uden oksemørbrad, men med nedenstående.

  • Bulgurbøf

  • Smagfuld tærte med løg og danske rodfrugter

Pris 250,-

 

Alt maden er lavet af råvarer med god kvalitet, og er selvfølgelig hjemmelavet.

Hvis det ønskes kan vi lave en buffet til jer ved over 20 personer bestilles senest d. 16/12-19. Kontakt os meget gerne, så vi kan sammensætte en buffet og en pris til jer.

NB: Det er kun muligt at købe den samlede menu (Alm. eller vegetarisk)

Vigtig info:

 

Der vil medfølge en seddel med nøje beskrivelse af den sidste tilberedning/opvarmning af maden.

 

Maden kan afhentes på adressen kongshøjvej 4 mellem kl 10-14.

Ring til os på: 55 77 84 20

Buffet køkkenet, Kongshøjvej 4, 4700 Næstved

  • Facebook Social Icon