Konfirmationsbuffet 20/21

Forret - vælg én af følgende
1)  Italiensk inspireret tapas forret
(Anret selv på tallerken. Alle nedenstående dele medfølger).
 

Cremet tunmousse på bund af sprød salat pyntet med rød grape og årstidens urter. 

 

Lille hjemmelavet mexicansk oksekødstærte.

 

Italiensk parmaskinke med pesto og et lille glas med mango/ ananas salsa.
 

Hjemmebagt kuvertbrød

 

2) Fiske forret

(Anrettet flot på fade eller portionsanrettet efter model (man portionsanretter selv)

Anretning med hvidvinsdampet laks, laksepaté med urter og røget marlin

lagt  på bund af årstidens salat, serveres med  dressing.

Hjemmebagte kuvertbrød

3) Tarteletter
(Anret selv på tallerken eller fade)

2 stk. tarteletter med hønsekød og asparges.

Friske grønne asparges og urter som pynt.

Buffeten består af:

3 slags kød:
 

Langtidstegt kalvetykstegsfilet (koldt skåret)*

 

Kyllingebryst lagt på italiensk inspireret marsalasovs pyntet med  svitset chorizopølse, skalotteløg og rosmarin

Tilvalg:

(ønsker du at tilvælge vores gode sauce til buffeten koster det 10,- kr. pr. pers).

Vælg én af disse som den 3. kødret: 
 

  1) Små lune hjemmelavet frikadeller pyntet med citrontimian

  2) Letrøget svinekam med sprød svær.

  3) Glaseret skinke

Tilvalg:

(ønsker du derudover at vælge en ekstra kødret, af de ovenstående, koster det 20,- kr. pr. pers).

 

2 slags kartoffelret:

Kartoffelsalat med nye kartofler vendt i friske krydderurter og god olivenolie (kold)

 

Vælg én af disse som den 2. kartoffelret (varm) :

  1) Flødekartofler

  2) Råstegte kartofler med bearnaiseaioli

  3) Pommes Anna kartoffel

3 velsmagende salater:

Melonsalat med sukkerærter pyntet med friske jordbær og hindbær dressing

 

Pastasalat med marinerede gulerodstern pyntet med smørstegte svampe, grillet peberfrugt, rucola, bagte auberginer toppet med enoki svampe

 

Tomatsalat med feta, oliven, basilikum og hjemmelavet dressing af soltørrede tomater

Tilvalg:

Hjemmebagt koldt hævet brød lavet på surdej 10,- kr. pr. pers.

 

Dessert**

(man portions anretter selv)

 

Hjemmelavet vaniljeflødeis toppet med guf og karamel krymmel hertil jordbærcoulis og friskt jordbær
(isen er portions anrettet, lige til at tage ud af formen).

 

Hjemmelavet pandekage (serveres lun)

 

Hjemmelavet flødebolle på marcipanbund overtrukket med mørk belgisk Callebaut chokolade.

(alle elementer til desserten medfølger, medmindre andet er aftalt)

Kr. 269,-

                                                                  Børn under 10 år - halv pris

OBS: Denne menu er fra 2020. Der kan forekomme ændringer i menuen for 2021. Hvis dette sker, vil det selvfølgelig blive ændret på denne side.

* Kalvetykstegsfilet som varm steg + 25,-

** Ved fravalg af dessert ÷ 25,-

Ved under 20 personer tillægges gebyr på +10%

Varmeanvisning findes ved at trykke på nedenstående ikon

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

Ring til os på: 55 77 84 20

Buffet Køkkenet, Kongshøjvej 4, 4700 Næstved

  • Facebook Social Icon