Konfirmationsbuffet 2020

Forret - vælg én af følgende
1)  Italiensk inspireret tapas forret
(Anret selv på tallerken. Alle nedenstående dele medfølger).
 

Cremet tunmousse på bund af sprød salat pyntet med rødgrape og årstidens urter. 

 

Lille hjemmelavet mexicansk oksekødstærte.

 

Italiensk parmaskinke hertil lille glas med mango & ananas salsa.

 

Hjemmerullet sprød crispyroll.
 

Hjemmebagt kuvertbrød

 

2) Fiske forret

(Anrettet flot på fade eller portionsanrettet efter model (man portionsanretter selv)

Anretning med hvidvinsdampet laks, laksepaté med urter og røget marlin

lagt  på bund af årstidens salat, serveres med  dressing.

 

Hjemmerullet sprød crispyroll.

Hjemmebagte kuvertbrød

3) Tarteletter
(Anret selv på tallerken eller fade)

2 stk. tarteletter med hønsekød og asparges.

Friske grønne asparges og urter som pynt.

Buffeten består af:

3 slags kød:
 

Langtidstegt kalvetykstegsfilet (koldt skåret)*

 

Kyllingebryst lagt på italiensk inspireret marsalasovs pyntet med  svitset chorizopølse, skalotteløg og rosmarin

Tilvalg:

(ønsker du at tilvælge vores gode sauce til buffeten koster det 10,- kr. pr. pers).

Vælg én af disse som den 3. kødret: 
 

  1) Små lune hjemmelavet frikadeller pyntet med citrontimian

  2) Letrøget svinekam med sprød svær.

  3) Glaseret skinke

Tilvalg:

(ønsker du derudover at vælge en ekstra kødret, af de ovenstående, koster det 20,- kr. pr. pers).

 

2 slags kartoffelret:

Kartoffelsalat med nye kartofler vendt i friske krydderurter og god olivenolie (kold)

 

Vælg én af disse som den 2. kartoffelret (varm) :

  1) Flødekartofler

  2) Råstegte kartofler med bearnaiseaioli

  3) Pommes Anna kartoffel

3 velsmagende salater:

Melonsalat med sukkerærter pyntet med friske jordbær og hindbær dressing

 

Pastasalat med marinerede gulerodstern pyntet med smørstegte svampe, grillet peberfrugt, rucola, bagte auberginer toppet med enoki svampe og rød aioli

 

Tomatsalat med feta, oliven, basilikum og hjemmelavet dressing af soltørrede tomater

Tilvalg:

Hjemmebagt koldt hævet brød lavet på surdej 10,- kr. pr. pers.

 

Dessert**

(man portions anretter selv)

 

Hjemmelavet vaniljeflødeis med mini marshmallows toppet med frosen jordbærcoulis,  pyntet med citronmelis og friskt jordbær
(isen er portions anrettet, lige til at tage ud af formen).

 

Hjemmelavet pandekage (serveres lun)

 

Hjemmelavet flødebolle på marcipanbund overtrukket med mørk belgisk Callebaut chokolade.

Kr. 269,-

                                                                  Børn under 10 år - halv pris

* Kalvetykstegsfilet som varm steg + 25,-

** Ved fravalg af dessert ÷ 25,-

Ved under 30 personer tillægges gebyr på +10%

NB. Menuen er rettet til d. 11.1.2018

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

Ring til os på: 55 77 84 20

Buffet køkkenet, Kongshøjvej 4, 4700 Næstved

  • Facebook Social Icon