Julefrokost med et twist
Vegetarisk version er en mulighed - menuen findes nederst på siden
Buffet
Vegetariske alternativer findes længere nede på siden
- Hjemmelavet rejesalat med håndpillede rejer, på bund af sprød salat og rød grape
- Røget laks på bund af perlebyg, toppet med syltet fennikel hertil dilddressing
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Svinemørbradbøf lagt på bund af porresauce
- Hjemmelavet ande- og kyllingemousse m. syltede rødløg og cornichoner
- Julefrikadeller med allehånde, hertil rustik rødkål med et twist af appelsin
- Luksus tartelet m. høns i asparges m. urtetopping
- Rodfrugtsalat med bagte æbler og rucola hertil tahindressing
- Den populære "mandesalat" m. rødbede, hvidkål, peberrod og wasabi
Dessert
- Klassisk hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce - portionsanrettet, lige til at sætte på bordet*
- Hjemmelavet honningsnitte
- Brie og god skæreost, hertil druer
Kr. 265,-**
Tilvalg af brød - 15,- pr. kuvert
- Hjemmebagt brød og rugbrød med fedt og smør
Vegetarisk tilvalg:
Hvis I bestiller en vegetarisk menu, er det dette, I får som erstatning til kødretterne
- Æg med chilimayo
- Cremet bønnespread m. marsala og syltede jordskokker
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Bulgurbøf med danske svampe
- Hjemmelavet grøntsagstærte m. ostetopping
- Luksus bønneret med sorte bønner, søde kartofler med et strejf af julekrydderier, toppet med mandler og abrikos
- Små ovnbagte kartofler



Flere billeder er på vej
* Ved over 40 personer, kommer risalamanden ikke portionsanrettet, men i skåle
** Ved under 20 pers. tillægges gebyr på +10%
** Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes. Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et kræves et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.
OBS: Der er lukket for bestillinger til d. 25/12 og 26/12.
Klik her for en varmevejledning til menuen