Utraditionel julefrokost  2019

Buffeten 

  • Hvidvinsdampet laks og Chile rejer på bund af korn og linser, pyntet med muslinger, peberfrugter og rå og bagte rodfrugter i tern.
     

  • Karryporrecreme af muslingesky.​​

  • Farmors frikadeller med allehånde.

  • Hjemmegravet okseinderlår med dressing af soltørrede tomater, pyntet med enokisvampe, rukola og vesterhavsost.

  • Let røget svinekam fra den lokale slagter med hjemmelavet rødkål.

  • Quinoa dip lavet med ajvar, hvidløg, chili og sprøde grøntsager.

  • Andebrystsalat med pærer, mango, papaya, appelsin, medjoul dadler og granatæbler.​

  • ​Rødbedesalat med hvidkål, rådkål, wasabi og peberrod pyntet med wasabinødder.

  • Årstidens populære rodfrugtsalat.
     

  • Kartoffeltærte med jordskokker og Gruyere ost.​​​​​

Desserten:

  • Klassisk hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce

              

Kr. 250,-*

Tilvalg (priser er pr. kuvert)

​1) Hjemmebagt brød 10,-        

2) Rugbrød med fedt og smør 15,-

3) Hvide sild med sennepscreme, løg og 1/2 æg 20,-

4) Fiskefilet med remoulade og citron 22,-     
 

5) Brie og kiks 25,- 

* Det er muligt at blande vores to julefrokost buffeter, hvis man ønsker lidt fra begge to. Skriv til os i formularen hvad i ønsker, også finder vi en pris til jer.

**Ved fravalg af ris a la mande er prisen 235,-,-

***Ved under 20 pers. tillægges gebyr på +10%

**** Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes.

**** *Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et kræves et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

Ring til os på: 55 77 84 20

Buffet køkkenet, Kongshøjvej 4, 4700 Næstved

  • Facebook Social Icon