top of page

Julefrokost 2020

25 års jubilæum – alle vores favoritter

  • Hvide sild med løg og kapers hertil hjemmerørt karrycreme og ½ æg.

  • Laksepaté pyntet med laksemousse, røget marlin, årstidens urter & citrus lagt på bund af salat

  • Ribbensteg med hjemmelavet æble- & løgkompot

  • Kyllingebryst på bund fransk estragon sauce med svampe og et twist af sennep.

  • Julefrikadeller (egen opskrift med allehånde og peber) hertil hjemmesyltet rødløg med et twist af jul.

  • Hjemmelavet leverpostej med bacon & timiandrys

  • Den populære: Grønkålssalsa toppet med let pisket skum og nøddetopping.

  • ”Mandesalaten”: Cremet peberrods-/rødbedesalat med balsamicomarinerede rødbeder toppet med wasabinødder.

  • Små smørstegte kartofler

  • Juledessert: Kanelkage toppet med ostecreme med et strejf af appelsin & lille glas med risalamande med kirsebærsauce

Pris fra 215,- pr kuvert*

Tilvalg

  • Stor flot fiskefilet med remoulade og citron         25,- pr. stk.

  • Tarteletter med høns i asparges                              25,- pr. pers.

  • Brie med druer & kiks                                               20,- pr. pers.

  • Rugbrød og hjemmebagt surdejsbrød + smør       15,- pr. pers.

*Ved under 20 pers. tillægges gebyr på +10%

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

bottom of page