Julefrokost 2020
25 års jubilæum – alle vores favoritter
-
Hvide sild med løg og kapers hertil hjemmerørt karrycreme og ½ æg.
-
Laksepaté pyntet med laksemousse, røget marlin, årstidens urter & citrus lagt på bund af salat
-
Ribbensteg med hjemmelavet æble- & løgkompot
-
Kyllingebryst på bund fransk estragon sauce med svampe og et twist af sennep.
-
Julefrikadeller (egen opskrift med allehånde og peber) hertil hjemmesyltet rødløg med et twist af jul.
-
Hjemmelavet leverpostej med bacon & timiandrys
-
Den populære: Grønkålssalsa toppet med let pisket skum og nøddetopping.
-
”Mandesalaten”: Cremet peberrods-/rødbedesalat med balsamicomarinerede rødbeder toppet med wasabinødder.
-
Små smørstegte kartofler
-
Juledessert: Kanelkage toppet med ostecreme med et strejf af appelsin & lille glas med risalamande med kirsebærsauce
Pris fra 215,- pr kuvert*
Tilvalg
-
Stor flot fiskefilet med remoulade og citron 25,- pr. stk.
-
Tarteletter med høns i asparges 25,- pr. pers.
-
Brie med druer & kiks 20,- pr. pers.
-
Rugbrød og hjemmebagt surdejsbrød + smør 15,- pr. pers.
*Ved under 20 pers. tillægges gebyr på +10%
OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering