Forårs- og Sommerbuffet

Laksemousse lagt på forårets sprøde salater

pyntet med koriander og radiser.

 

Salat med vilde ris og rejer lagt på salatbund

 

Pastasalat med marinerede gulerodstern pyntet med smørstegte svampe, grillet peberfrugt, rucola, toppet med chili cheddar, enoki svampe og ristet solsikkekerner .

 

Stegt unghanebryst med ristet chorizopølse, skalotteløg, rosmarin og sherrysauce

 

Rosastegt kalvetykstegsfilet* (koldt skåret)

 

Små nye ovnkartofler med krydderurter

 

Melonsalat toppet med årstidens grønt og hjemmelavet hindbær vinaigrette

 

Blomkålssalat med dijonmayo, jordnødder og dild

 

Hjemmebagt Brød

 

Tomatsalat med agurk, rødløg, fetaost, basilikum samt hjemmelavet dressing med soltørrede tomater

 

Vælg mellem to desserter:

 

- Mazarintærte med hjemmelavet creme & frugt/bær

 

- Frossen chokolademousse på nøddebund med frugtsalsa

Kr. 270,-*

 

Tilvalg:

- Kalvekød leveres som varm steg                    kr. 20,-

(Ved under 20 pers skal den brune steg varmes færdig)

Vis mere

*Ved under 30 couv. tillægges gebyr på +10%

 

**Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes.

***Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.

Prisen er gældende fra d. 29.01.17

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

Sådan gør du - Forårs- og Sommerbuffét

Ovnen indstilles på 180° i god tid. 

 

- Kalvetykstegen varmes i 25-30 min 

- Det hjemmelavede brød opvarmes i ca. 10-12 min.

 

*Kalvetykstegen kan leveres varm ved bestilling på over 20 kuverter.

 

OBS: Vi vil altid stærkt anbefale at checke om retterne er gennemvarme, da opvarmningstiden kan variere

Ring til os på: 55 77 84 20

Buffet køkkenet, Kongshøjvej 4, 4700 Næstved

  • Facebook Social Icon