Forårs- og Sommerbuffet
Laksemousse lagt på forårets sprøde salater
pyntet med koriander og radiser.
Salat med vilde ris og rejer lagt på salatbund
Pastasalat med marinerede gulerodstern pyntet med smørstegte svampe, grillet peberfrugt, rucola, toppet med chili cheddar, enoki svampe og ristet solsikkekerner .
Stegt unghanebryst med ristet chorizopølse, skalotteløg, rosmarin og sherrysauce
Rosastegt kalvetykstegsfilet* (koldt skåret)
Små nye ovnkartofler med krydderurter
Melonsalat toppet med årstidens grønt og hjemmelavet hindbær vinaigrette
Blomkålssalat med dijonmayo, jordnødder og dild
Hjemmebagt Brød
Tomatsalat med agurk, rødløg, fetaost, basilikum samt hjemmelavet dressing med soltørrede tomater
Vælg mellem to desserter:
- Mazarintærte med hjemmelavet creme & frugt/bær
- Frossen chokolademousse på nøddebund med frugtsalsa
Kr. 270,-*
Tilvalg:
- Kalvekød leveres som varm steg kr. 20,-
(Ved under 20 pers skal den brune steg varmes færdig)

Varmevejledning kan findes ved at klikke på nedenstående ikon