top of page

Forårs- og Sommerbuffet

Laksemousse lagt på forårets sprøde salater

pyntet med koriander og radiser.

 

Salat med vilde ris og rejer lagt på salatbund

 

Pastasalat med marinerede gulerodstern pyntet med smørstegte svampe, grillet peberfrugt, rucola, toppet med chili cheddar, enoki svampe og ristet solsikkekerner .

 

Stegt unghanebryst med ristet chorizopølse, skalotteløg, rosmarin og sherrysauce

 

Rosastegt kalvetykstegsfilet* (koldt skåret)

 

Små nye ovnkartofler med krydderurter

 

Melonsalat toppet med årstidens grønt og hjemmelavet hindbær vinaigrette

 

Blomkålssalat med dijonmayo, jordnødder og dild

 

Hjemmebagt Brød

 

Tomatsalat med agurk, rødløg, fetaost, basilikum samt hjemmelavet dressing med soltørrede tomater

 

Vælg mellem to desserter:

 

- Mazarintærte med hjemmelavet creme & frugt/bær

 

- Frossen chokolademousse på nøddebund med frugtsalsa

​

Kr. 270,-*

 

​

Tilvalg:

- Kalvekød leveres som varm steg                    kr. 20,-

(Ved under 20 pers skal den brune steg varmes færdig)

​

​

Varmevejledning kan findes ved at klikke på nedenstående ikon

*Ved under 20 pers. tillægges gebyr på +10%

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

bottom of page