top of page

"Favoritten"

Forret:

 

Fiskeanretning (flot anrettet i portionsglas, lige til at sætte på bordet!)

 

Buffet:

 

Lille tærte med løg, timian og ost

Kyllingebryst på aubergine kompot (varm)

 

Koldt skåret kalvetykstegsfilet

Små hjemmelavede frikadeller

Smørstegte kartofler
 

Fetadressing og purløg
 

Bulgursalat med fintsnittede grøntsager

Årstidens salat.

Pastasalat med marinerede gulerodstern pyntet med stegte svampe, rucola, toppet med chili cheddar, enokisvampe og ristede solsikkekerner.​

Dessert:

 

Gulerodskage med flødeostecreme med nøddedrys

Kr. 280,-

 

Hjemmebagt brød                                      10,- pr. kuvert

 

 

Hvis man vil bytte gulerodskage ud med

brownie med creme og frisk frugt: +10,- pr. kuvert

*Ved under 20 pers. tillæg på 10%.

forret.jpg
kød.jpg

Varmevejledning kan findes ved at klikke på nedenstående ikon

bottom of page