top of page

"Favoritten"

Forret:

 

Fiskeanretning (flot anrettet i portionsglas, lige til at sætte på bordet!)

 

Buffet:

 

Lille tærte med løg, timian og ost

​

Kyllingebryst på aubergine kompot (varm)

 

Koldt skåret kalvetykstegsfilet

​

Små hjemmelavede frikadeller

​

Smørstegte kartofler
 

Fetadressing og purløg
 

Bulgursalat med fintsnittede grøntsager

​

Årstidens salat.

​

Pastasalat med marinerede gulerodstern pyntet med stegte svampe, rucola, toppet med chili cheddar, enokisvampe og ristede solsikkekerner.​

​

Dessert:

 

Gulerodskage med flødeostecreme med nøddedrys

​

​

Kr. 280,-

 

Hjemmebagt brød                                      10,- pr. kuvert

 

 

Hvis man vil bytte gulerodskage ud med

brownie med creme og frisk frugt: +10,- pr. kuvert

*Ved under 20 pers. tillæg på 10%.

forret.jpg
kød.jpg

Varmevejledning kan findes ved at klikke på nedenstående ikon

bottom of page