"Favoritten"
Forret:
Fiskeanretning (flot anrettet i portionsglas, lige til at sætte på bordet!)
Buffet:
Lille tærte med løg, timian og ost
​
Kyllingebryst på aubergine kompot (varm)
Koldt skåret kalvetykstegsfilet
​
Små hjemmelavede frikadeller
​
Smørstegte kartofler
Fetadressing og purløg
Bulgursalat med fintsnittede grøntsager
​
Årstidens salat.
​
Pastasalat med marinerede gulerodstern pyntet med stegte svampe, rucola, toppet med chili cheddar, enokisvampe og ristede solsikkekerner.​
​
Dessert:
Gulerodskage med flødeostecreme med nøddedrys
​
​
Kr. 280,-
Hjemmebagt brød 10,- pr. kuvert
Hvis man vil bytte gulerodskage ud med
brownie med creme og frisk frugt: +10,- pr. kuvert
*Ved under 20 pers. tillæg på 10%.
Varmevejledning kan findes ved at klikke på nedenstående ikon