top of page

"Favoritten"

Forret:

 

Fiskeanretning (flot anrettet i portionsglas, lige til at sætte på bordet!)

Hertil kuvertbrød

Buffet:

 

Lille tærte med løg, timian og ost

(Denne skal I selv varme lige inden I skal spise den. Kvaliteten forringes hvis vi varmer den før tid for Jer)

Kyllingebryst på aubergine kompot (skal spises varm)

 

Koldt skåret kalvetykstegsfilet

Små hjemmelavede frikadeller

Smørstegte kartofler
 

Bearnaise Aioli (kold)
 

Bulgursalat med fintsnittede grøntsager

Grøn salat med frugt/bær og bagte rabarber/blommer

Blomkålssalat med fennikel, grovkornet sennepsdressing, syltede rødløg, dild & peanuts

Dessert:

 

Gulerodskage pyntet med chokolade og nøddedrys - hertil flødeostecreme

Kr. 280,-

 

Hjemmebagt brød                                      10,- pr. kuvert

(surdejsbrød og foccaciabrød)

 

Hvis man vil bytte gulerodskage ud med

brownie med creme og frisk frugt:          +10,- pr. kuvert

*Ved under 20 pers. tillæg på 10%.

forret.jpg
kød.jpg

Varmevejledning kan findes ved at klikke på nedenstående ikon

bottom of page