"Favoritten"
Forret:
Fiskeanretning (flot anrettet i portionsglas, lige til at sætte på bordet!)
Buffet:
Lille tærte med løg, timian og ost
Kyllingebryst på aubergine kompot (varm)
Koldt skåret kalvetykstegsfilet
Små hjemmelavede frikadeller
Smørstegte kartofler
Fetadressing og purløg
Bulgursalat med fintsnittede grøntsager
Årstidens salat.
Pastasalat med marinerede gulerodstern pyntet med stegte svampe, rucola, toppet med chili cheddar, enokisvampe og ristede solsikkekerner.
Dessert:
Gulerodskage med flødeostecreme med nøddedrys
Kr. 280,-
Hjemmebagt brød 10,- pr. kuvert
Hvis man vil bytte gulerodskage ud med
brownie med creme og frisk frugt: +10,- pr. kuvert
*Ved under 20 pers. tillæg på 10%.
Varmevejledning kan findes ved at klikke på nedenstående ikon