"Favoritten"

Forret:

 

Fiskeanretning (flot anrettet i portionsglas, lige til at sætte på bordet!)

 

Buffet:

 

Lille tærte med løg, timian og ost

Kyllingebryst på aubergine kompot (varm)

 

Koldt skåret kalvetykstegsfilet

Små hjemmelavet frikadeller

Smørstegte kartofler
 

Fetadressing og purløg
 

Bulgursalat med fintsnittede grøntsager

Årstidens salat.

Pastasalat med marinerede gulerodstern pyntet med stegte svampe, grillet peberfrugt, rucola, toppet med chili cheddar, enokisvampe og ristede solsikkekerner.​

Dessert:

 

Gulerodskage med flødeostecreme med nøddedrys

Kr. 245,-

 

Hjemmebagt brød kan tilkøbes for 10 kr. pr. kuvert

*Ved under 20 pers. tillæg på 10%.

**Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes.

 

***Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et tillæg på 200,- kr. pr. ordre

forret.jpg
kød.jpg

Varmevejledning kan findes ved at klikke på nedenstående ikon