Vildtbuffeten

Vores efterårs- og vinterinspirerede buffet

Forret:
Hvidvinsdampet laks lagt på bund af fintsnittet blandet salat, toppet med rogn & årstidens urter. Hertil serveres lun porrecreme.
Buffeten består af:

 

Kalvetykstegsfilet stegt som vildt

 

Waldorfsalat med et twist.

 

Røget rådyrkølle med tyttebær.

 

Cremet rødbede/hvidkålssalat med et strejf af peberrod toppet med wasabinødder.

 

Årstidens salat.

 

Bagte rodfrugter vendt i honning og citronskal toppet rucola og parmasanflager.

 

Vælg én af følgende to kartoffelretter

 

1) Flødebagte kartofler med savojkål, svampe og salvie 

 

2) Kartoffelroulade med grøn pesto og vildtsovs

 

Vælg én af følgende to desserter

 

1) Hjemmelavet ostekage med solbær (portionsanrettet i glas lige til at sætte på bordet!)

 

2) Hjemmelavet vaniljeis med valnødder, belgisk chokolade, makroner og et strejf af portvin

Kr. 295,-*

Hjemmebagt brød kan tilkøbes for 10 kr. pr. kuvert

bagt rodfrugtesalat.jpg
sommer ostekage.jpg

*Ved under 20 kuverter tillægges gebyr på +10%

 

**Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes.

***Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.