Vildtbuffeten

Vores Efterårs- og Vinterinspirerede buffet

Forret:
Hvidvinsdampet laks lagt på bund af fintsnittet blandet salat, toppet med rogn & årstidens urter. Hertil serveres lun porrecreme.
Buffeten består af:

 

Kalvetykstegsfilet stegt som vildt #

 

Waldorfsalat med et twist.

 

Røget rådyrkølle med tyttebær.

 

Cremet rødbede/hvidkålssalat med et strejf peberod toppet med wasabinødder.

 

Årstidens salat.

 

Bagte rodfrugter vendt i honning, citronskal toppet rucola og parmasanflager.

 

Hjemmebagt koldthævet Brød

 

Vælg én af følgende to kartoffelretter

 

1) Flødebagte kartofler med savojkål, svampe og salvie 

 

2) Kartoffelroulade med grøn pesto og vildtsovs

 

Vælg én af følgende to desserter

 

1) Hjemmelavet ostekage med solbær (portions anrettet i glas lige til at sætte på bordet!)

 

2) Mazarintærte med hjemmelavet creme og årstidensfrugt

Kr. 295,-*

 

# Kan evt. udskiftes med kronhjortefilet + kr. 35,-

*Ved under 30 couv. tillægges gebyr på +10%

 

**Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes.

***Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

Ring til os på: 55 77 84 20

Buffet køkkenet, Kongshøjvej 4, 4700 Næstved

  • Facebook Social Icon