Vildtbuffeten

Vores Efterårs- og Vinterinspireret buffet.

Hvidvinsdampet laks lagt på bund af fintsnittet blandet salat, toppet med rogn & årstidens urter. Hertil serveres lun porrecreme.

 

Kalvetykstegsfilet stegt som vildt #

 

Waldorfsalat med et twist.

 

Røget rådyrkølle med tyttebær.

 

Cremet rødbede/hvidkålssalat med et strejf peberod toppet med wasabinødder.

 

Årstidens salat.

 

Bagte rodfrugter vendt i honning, citronskal toppet rucola og parmasanflager.

 

Hjemmebagt koldthævet Brød

 

Vælg én af følgende to kartoffelretter

 

1) Flødebagte kartofler med savojkål, svampe og salvie 

 

2) Kartoffelroulade med grøn pesto og vildtsovs

 

Vælg én af følgende to desserter

 

1) Hjemmelavet ostekage med solbær (portions anrettet i glas lige til at sætte på bordet!)

 

2) Mazarintærte med hjemmelavet creme og årstidensfrugt

Kr. 295,-*

 

# Kan evt. udskiftes med kronhjortefilet + kr. 35,-

Vis mere

*Ved under 30 couv. tillægges gebyr på +10%

 

**Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes.

***Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

Sådan gør du - Vildtbuffeten

Ovnen indstilles på 180° i god tid. 

 

- Kalvetykstegen varmes i 25-30 min 

- Porrecremen varmes i en gryde.

- Det hjemmelavede brød opvarmes i ca. 10-12 min.

 

*Kalvetykstegen kan leveres varm ved over 20 kuverter.

 

OBS: Vi vil altid stærkt anbefale at checke om retterne er gennemvarme, da opvarmningstiden kan variere

Ring til os på: 55 77 84 20

Buffet køkkenet, Kongshøjvej 4, 4700 Næstved

  • Facebook Social Icon