Vildtbuffeten
Vores efterårs- og vinterinspirerede buffet
Forret:
​
Hvidvinsdampet laks lagt på bund af fintsnittet blandet salat, toppet med rogn & årstidens urter. Hertil serveres lun porrecreme.
​
Buffeten består af:
Kalvetykstegsfilet stegt som vildt
Waldorfsalat med et twist.
Røget rådyrkølle med tyttebær.
Cremet rødbede/hvidkålssalat med et strejf af peberrod toppet med wasabinødder.
Bagte rodfrugter vendt i honning og citronskal toppet rucola og parmasanflager.
Vælg én af følgende to kartoffelretter
1) Flødebagte kartofler med savojkål, svampe og salvie
2) Kartoffelroulade med grøn pesto og vildtsovs
Vælg én af følgende to desserter
1) Hjemmelavet ostekage med solbær (portionsanrettet i glas lige til at sætte på bordet!)
2) Hjemmelavet vaniljeis med valnødder, belgisk chokolade, makroner og et strejf af portvin
​
Kr. 325,-*
Hjemmebagt brød kan tilkøbes for 10 kr. pr. kuvert
​
*Ved under 20 kuverter tillægges gebyr på +10%
Klik her, for at få varmevejledningen til menuen