Dagens Efterårs- og Vintertilbehør
"Lav selv kødet"
Tabouleh med hele hvedekerner, bulgur, kikærter, snackpeber, mynte pyntet med nødder og granatæble.
Pastasalat med danske lokale svampe, broccoli, grillet peberfrugt pyntet med chili cheddar og solsikkekerner.
Cremet rødbede/hvidkåls salat
med peberrod og ristede græskarkerner.
Grønkålssalsa (den populære) toppet med letpisket fløde og nødder
Vælg 2 af følgende 4 kartoffelretter:
1) Små ovnbagte kartofler med hjemmelavet bearnaiseaioli
2) Kartoffelroulade med pesto.
3) Flødebagte kartofler med savoykål, svampe og salvie.
4) Pommes Anna kartofler
Hjemmebagt Brød
Kr. 100,-*
Tapas Forret
En forret med diverse mindre retter og tilbehør samlet på et enkelt fad og som består af:
Parmaskinke, bresaola, manchego ost, pesto, aioli, oliven, hjemmebagt brød.
Kr. 50,-*
Ekstra tilvalg
Fiske forret
En livlig forret, med et syrligt twist. Fiskeforreten indeholder:
Forskellig fisk (kan være forskellig slags laks, rejer, tun, marlin el. lign.) på årstidens salat, wasabi dressing, sprød filorulle samt citrus og urter
Kr. 50,-*
Solbærdrøm i portionsglas
En populær dessert, som består af en kiksebund, cremet mousse med et strejf af vanilje samt en topping af solbær og pistacie
Kr. 35,-*
Frugttærte
En frisk frugttærte med mazarinbund, hjemmelavet vaniljecreme og friske frugter
Kr. 40,-*
*Ved under 20 pers. tillæg på 10%
**Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes.
***Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.
OBS!
Denne menu er sæsonbestemt, hvilket betyder at du kan bestille menuen fra oktober til og med marts, hvor råvarerne er i sæson
OBS: Kuvertantal kan ændres senest 4 dage før levering. Herefter er bestilling bindende.