Den traditionelle julefrokost

Buffet

- Hvide marinerede sild m. karrycreme toppet med løg og æg

- Fiskefilet m. remoulade og citrus

​- Lun leverpostej med ristede danske svampe & bacon
- Hjemmelavede julefrikadeller med rustik rødkål med et strejf af appelsin

​- Glaseret skinke m. grønlangkål og stærk sennep

- Svinemørbradbøf m. bløde løg på bund af sauce

- Luksus-tartelet m. høns i asparges m. urte- og rodfrugttopping

Dessert

- Klassisk hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce, portionsanrettet i glas, lige til at sætte på bordet*

 
                                                                         199,-** kr. pr. kuvert           

Tilvalg af brød - 15,- pr. kuvert

Hjemmebagt brød og rugbrød, med smør og fedt.

​Tilvalg af dessert + 35,- pr. kuvert

3 slags oste m. kiks og druer

Risalamande.jpg
Billede på vej.jpg

Billeder er på vej

* Ved over 40 personer, kommer risalamanden ikke portionsanrettet, men i skåle

 

** Ved under 20 pers. tillægges gebyr på +10%

** Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes. Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et kræves et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.

Kan bestilles til d. 25 og 26. december. Bestilling til disse datoer skal ske inden d. 18/12.

Klik her for en varmevejledning af menuen

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering