Den traditionelle julefrokost
Buffet
- Hvide marinerede sild m. karrycreme toppet med løg og æg
- Fiskefilet m. remoulade og citrus
- Lun leverpostej med ristede danske svampe & bacon
- Hjemmelavede julefrikadeller med rustik rødkål med et strejf af appelsin
- Glaseret skinke m. grønlangkål og stærk sennep
- Svinemørbradbøf m. bløde løg på bund af sauce
- Luksus-tartelet m. høns i asparges m. urte- og rodfrugttopping
Dessert
- Klassisk hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce, portionsanrettet i glas, lige til at sætte på bordet*
199,-** kr. pr. kuvert
Tilvalg af brød - 15,- pr. kuvert
Hjemmebagt brød og rugbrød, med smør og fedt.
Tilvalg af dessert + 35,- pr. kuvert
3 slags oste m. kiks og druer


Billeder er på vej
* Ved over 40 personer, kommer risalamanden ikke portionsanrettet, men i skåle
** Ved under 20 pers. tillægges gebyr på +10%
** Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes. Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et kræves et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.
OBS: Der er lukket for bestillinger til d. 25. og 26. december.
Klik her for en varmevejledning af menuen
OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering