Den gode gamle danske middag

Forret:

 

Flot portionsanrettet rejecocktail 

med hjemmelavet thousand island dressíng, hertil hjemmebagt kuvertflutes.

Hovedret:

 

Nakkekam stegt som vildt.

 

Rigeligt af den gode sovs!

 

Råstegte kartofler

 

Broccolisalat med rødløg og sprød bacon

 

Bagte gulerødder lagt på bund af gulerodspuré 

pyntet med feta, grillede artiskokker, persille og græskarkerner

Dessert:

 

Hjemmelavet is-drøm i glas fad (hindbærsorbet og

vaniljeis toppet med GUF).

 

Kr. 210,- 

Vis mere

*Ved under 20 pers. tillægges gebyr på +10%

 

**Ved over 20 pers. varmer vi gratis hvis ønskes.

***Ved under 20 pers. varmes maden selv, ellers et tillæg på 200,- kr. pr. ordre.

Prisen er gældende fra d. 29.01.17

OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering

Sådan gør du - Den gode Gamle

Ovnen indstilles på 180° i god tid. 

 

- De glaserede gulerødder opvarmes i ca. 10-15 min.

- De råstegte kartofler opvarmes i ca. 20-25 min.

 

OBS: Vi vil altid stærkt anbefale at checke om retterne er gennemvarme, da opvarmningstiden kan variere

Ring til os på: 55 77 84 20

Buffet køkkenet, Kongshøjvej 4, 4700 Næstved

  • Facebook Social Icon